Black Friday analyse

Black Friday: Go eller No Go?

Det er ingen hemmelighed, at Black Friday er blevet en af årets største shoppingdage i Danmark. Men hvordan har den formået at etablere sig som årets største forbrugsfest? Der er et par faktorer, der bidrager til dens succes. For det første falder Black Friday i slutningen af november, som traditionelt er en langsom opstart til den travle julehandel. Ved at tilbyde store rabatter på populære varer er detailhandlerne i stand til at tiltrække kunder, som ellers måske ikke ville købe de dyre produkter. For det andet udnytter Black Friday det faktum, at mange mennesker får deres løn sidst på måneden. Med ekstra penge på lommen er de mere tilbøjelige til at benytte sig af særlige tilbud. Endelig har Black Friday nydt godt af den voksende tendens til at handle online. Danske forbrugere benytter sig i stigende grad af internettet for at finde gode tilbud, og Black Friday er en god mulighed for at gøre et godt kup. Men er Black Friday kommet for at blive?

Danskerne har fået flere penge mellem hænderne

Den danske økonomi er vokset støt de sidste 5-10 år, og det har givet danskerne flere penge mellem hænderne. Inflationen har været lav, og lønningerne er steget, hvilket har givet folk mere købekraft. Selvom det seneste år har været hårdt, i takt med at man har oplevet den højeste inflation i mange år, samt stigende priser på essentielle produkter, så har danskerne stadig flere penge mellem hænderne til forbrug.

Danskerne elsker et godt tilbud

Danskerne er generelt set et sparsommeligt folkefærd, og de er altid på udkig efter et godt tilbud. Dette er vel nok den største grund til, at Black Friday har opnået den popularitet, som er tilfældet. Black Friday er lig med gode tilbud og selvom man hører historier om, at butikkerne hæver priserne i løbet at året, for at få deres Black Friday tilbud til at se billigere ud, så kan dansker ikke modstå fristelsen der følger med.

Sådan finder man de gode tilbud

Black Friday er som sagt højsæsonen for gode tilbud og det kan derfor være en god idé at forberede sig i god tid, hvis man ønsker at udnytte disse tilbud. En måde at finde dem på og få et godt overblik, er ved at bruge internettet til at finde dem, for eksempel på de forskellige butikkers hjemmeside og sociale medier. Hvis du er interesseret og ønsker at spare penge, så kan du se dem her.

Scroll to Top